|
Chatbox
|
Jelentkezz be, ha írni szeretnél!
01.27 19:22:43 dublini:
Hy. szemerey18@freemail.hu- korrekt és tökéletesen megoldja a problémáidat.Nekem segített-...
11.19 23:03:20 noemi:
felvilagositok mindenkit hogy sem a fecet sem mast mint a freemailt nem tudjak feltorni tobbszorosen tuzvedettek..ha megis belementek ilyen feltoresbe es fizetnetek erte akkor a melo utan fizessetek..elvileg ha belegondoltok es nem fizettek a melo utan akkor az illeto hekker csunya kart tud tenni a gepetekbe ..vagyis van eleg biztositek fele nezve arra hogy fizettek amelo utan.visoznt egy hekker sem hirdeti itt magat es foleg nem szaros par ezer forintert rizikoztatja asegget !!!errol ennyit sok szerencset
11.13 20:09:42 lovitex:
g.aljas@freemail.hu senki ne bízzon meg benne az igazi neve Gábor semmihez nem ért csak le húzza az embert jó sokkal ha nem figyel oda az illető. ALJAS GÁBOR
11.13 20:07:55 lovitex:
de pontosan így kezdődik és így folytatódik 06203211819
engem is nagyon csúnyán át vert de nem 3000 el tőlem sokkal többet kért és be dőltem neki ááááááááááááááááááááááááááááááááá
10.26 17:35:57 freedom:
vandame,nem így.......
Korábbi üzenetek
|
|
| Feltörték a mikulás weboldalát |
Mintha a télapónak nem lenne elé dolga a napokban, úgy tűnik, most még a hacker-krampuszokkal is fel kell vennie a harcot...
[....]
A StopBadadware.org fogyasztói érdekképviseleti szervezet arról számolt be, hogy a múlt héten egy nevadai férfi - aki törvényesen is felvette a Santa Claus nevet - azzal kereste fel őket, hogy a Google web-szűrői ártalmasnak bélyegzik oldalát, a Santaslink.netet - írja a ComputerWorld. Claus egy gyermekjogi aktivista, aki az USA-t körbejárva próbál a törvényalkotóknál lobbizni a fiatalkórúak érdekében.
Azóta kiderült, hogy a Santaslink.netet feltörték. Roger Thompson, az Exploit Prevention Labs biztonséági cég technikai vezetőjének elmondása szerint pénteken a weboldal még mindig ártalmas szoftvereket töltött le az odalátogatók számítógépére. Állítólag az oldal az Internet Explorer egy - augusztusban már patchelt - hibáját használja ki, így a korábbi verziót használók gépe potenciális veszélynek van kitéve. "Az oldalt feltörték. Ha nem használja a patchet, akkor egy biztonsági résen keresztül több adware-t és spyware-t is feltelepül a gépére" - áll Thompson üzenetében.
"Konzultált a helyi szakemberekkel - akik szerintünk csak a manói lehettek - ám nem találtak semmi kivetnivalót az oldalával kapcsolatban" - írja Jason Callina, a StopBadware.org fejlesztője blogbejegyzésében. "A honlap mélyén fellelhető volt egy programkód, amely ártó szándékú linket tartalmazott" - tette hozzá a szakember.
A StopBadware.orgot idén a Google, a Lenovo és Sun hozta létre, hogy egy közösségi figyelő szervezetet segítségével védjék meg a felhasználókat a vírusok és kémszoftverek veszélyeitől. "A történet tanúsága, hogy azok a krampuszok, akik támadó szoftvereik elterjesztésén fáradoznak, még a Télapó weboldalát sem kímélik" - vélekedik Callina.
Forrás: Fn.hu
Pocc írta 2007.01.04 16:21:29-kor |
|